Belgisk selskab køber 7,5 pct. af Capinordic

Det belgiske selskab Verlinvest har købt 7,5 pct. af den samlede aktiekapital i den børsnoterede velhaverbank, Capinordic. Sælgeren er ejendomsselskabet Keops, der nu er ejet af islandske Landic Properties.

Verlinvest, der har hovedsæde i Bruxelles, er en familie ejet holding virksomhed, med aktiviteter i Europa og USA, investerer primært i anerkendte brands med et stort vækst potentiale eller med stabile cash flows med majoritets- eller moniritetsposter.

Selskabets nuværende investeringer ligger i Remy Cointreau, Vita Coco for drikkevarer, Carrières du Hainaut inden for ædelstene, Jean d'Estrées and René Garraud for kosmetik, Spa and Salon International og licencee of Dove Spa and Pond's Institute inden for wellness og i Restel Residences inden for ældreboliger.

"Gennem vores investering i Capinordic og deltagelse i bestyrelsesarbejdet søger vi, at støtte op om et fortræffeligt ledelsesteam i dets udvikling af anerkendte bank- og andre finasielle services i Norden. Yderligere forventer vi at øge vores tilstedesværelse som investor i Norden indenfor de sektorer Verlinvest allerede i dag investerer i," oplyser Frédéric de Mevius, CEO i Verlinvest

RB-Børsen