Bavarian Nordic venter fortsat underskud i 2007 (Opd)

 

Bavarian Nordic fastholder i forbindelse med halvårsmeddelelsen sine forventninger til hele 2007. De lyder på et underskud før skat på 50 mio. kr. og en omsætning på 380 mio. kr.

 

I første halvår blev underskuddet 127,8 mio. kr. og omsætningen beløb sig til 51,4 mio. kr., så der er lagt op til en ganske positiv udvikling resten af året.

 

For blot ni dage siden overtog Anders Hedegaard posten som administrerende direktør i Bavarian Nordic efter Peter Wulff.

 

- Vores projekter inden for HIV, cancer og mæslinger forløber planmæssigt og inden årets udløb vil vi have seks programmer i klinisk udvikling, skriver Anders Hedegaard i halvårsmeddelelsen.

 

Han anfører, at det har været en begivenhedsrig periode for Bavarian Nordic. Selskabet fik den store amerikanske ordre på 20 mio. doser MVA-baseret koppevaccine, og det har indgået forlig med konkurrenten Acambis i alle patentsager om brugen af Bavarians MVA-teknologi. Derfor fremhæver Anders Hedegaard, at Bavarian Nordic i dag kan koncentrere sig om de øvrige projekter i udviklingsporteføljen.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )