Bankerne har talt: Disse aktier skal du have i porteføljen

Fire store danske banker giver her deres bud på, hvilke fem aktier man som investor skal have i porteføljen i andet halvår. Særligt én aktie er skræmmende populær.

Foto: Søren Bidstrup.
Læs mere
Fold sammen
Danske Banks bud på fem stærke aktier til porteføljen
Simcorp:

Finansielt stærkt selskab og et state-of-the art IT system til finansiel risikostyring.

Novozymes;

En markedsleder med en solid fremtidig vækst der ikke bliver slået i stykker af forlænget økonomisk afmatning.

TopDanmark:

Til trods for indtjeningsskuffelsen i 1. kvartal er selskaber fortsat et forsikringsselskab med en meget solid basisforretning.’

Carlsberg:

Det billigste europæiske bryggeri. Et selskab der ikke behøver nævneværdig konjunkturfremgang for at komme sig oven på kreditkrisen, der har været hård for selskabet.

DSV:

Finansielt stærkt selskab med stor omkostningsfleksibilitet. Et tidligt cyklisk spil på at europæisk konjunktur kommer sig.

Aktiestrateg Morten Kongshaug understreger, at investorerne kun skal se disse anbefalinger som en del af en aktieportefølje, da risikoen ved kun at have fem aktier er for høj.

”Vi understreger endvidere, at der kan opstå situationer hvor vi vil rådgive kunderne til at reducere beholdningen af en eller flere af de nævnte aktier. Derfor anbefales investorer i de nævnte aktier at holde øje med Danske Markets Equities løbende anbefalingsændringer,” siger han til Business.dk.