Bankerne har talt: Disse aktier skal du have i porteføljen

Fire store danske banker giver her deres bud på, hvilke fem aktier man som investor skal have i porteføljen i andet halvår. Særligt én aktie er skræmmende populær.

Læs mere
Fold sammen
Her til morgen kl. 9.00 blev andet halvår skudt i gang på fondsbørsen, hvor de fleste i den danske finansverden har klamme håndflader i spænding over, hvordan andet halvår vil udvikle sig.

Sjældent før har der været så stor usikkerhed i forhold til hvordan verdensøkonomien vil udvikle sig på kort sigt. Spørger man hos bl.a. Saxo Bank, så er der en klar forventning om, at vi skal forbi 2010 før det for alvor vender, mens Nordea på den anden side er meget mere optimistiske.

Og de globale konjunkturer hænger jo uløseligt sammen med udviklingen på verdens aktiemarkeder, der jo afspejler hvor mange penge verdens virksomheder tjener – og hvor mange penge de forventes at ville tjene i årene fremover.

Optur, stilstand eller nedtur – uanset hvad der sker er der aktier, der vil klare sig bedre end andre.

Fem af bankernes strateger og aktieanalysechefer har på vegne af Business.dk udvalgt fem danske aktier, som de er overbeviste om vil skille sig positivt ud i andet halvår.

Særligt én aktie er populær hos bankerne – klik videre og se hvilke aktier bankerne peger på og læs deres begrundelser.