Avisstrejke, kræftgennembrud og trængsel på mobilnettet

Foto: Erik Refner. Genmabs topchef Jan van de Winkel.
Læs mere
Fold sammen

God morgen.

Berlingske udkommer desværre ikke med sin papirudgave eller som e-avis på grund af en overenskomsstridig arbejdsnedlæggelse. B.dk og business.dk vil løbende blive opdateret med nyheder, og Berlingskes digitale sites bliver åbnet for læsning af alle publicerede artikler, uanset om man har abonnement eller ej.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på berlingske@kundeservice.dk eller på telefon 3675 3675. Du kan læse mere på b.kundeunivers.dk/abonnementsvilkaar.

Blandt nyhederne i dag:

Genmab opjusterer sine forventninger temmelig meget, efter de amerikanske sundhedsmyndigheder har godkendt et middel til brug mod knoglemarvskræft.

Om seks år vil mobil- og datatrafikken i Europa være ni gange højere end i dag. De kommende 5G-supermobilnet skal sørge for, at det hele ikke bryder sammen, og samtidig skal de sørge for, at verdens CO2-forbrug kommer ned.

Den omfattende svindel mod Skat har kostet statskassen næsten tre milliarder kroner mere end først antaget. Det bør få konsekvenser for ledelsen, mener Liberal Alliance.

Tirsdag kommer der regnskab fra Novo Nordisks nu børsnoterede IT-selskab NNIT, og der kommer også tal fra Østjydsk Bank, som ved forrige regnskab nedjusterede forventningerne til hele årets resultat.

Læs mere om dagens begivenheder i Business-kalenderen her.

Med venlig hilsen Mikael Hjorth, digital redaktør.