A&O Johansen: Fastholder optimisme efter nyt lager - dir

 

Et forbedret transportflow og dermed et højere serviceniveau for kunderne. Det bliver ifølge byggematerialekoncernen Brdr. A&O Johansens resultatet af et nyt lager og distributionscentral i Horsens. Det nye lager står nu færdigt, myndighederne har givet tilsagn til godkendelse, og ifølge logistikdirektør Bent Sørensen forventer Brdr. A&O Johansen at rykke ind på mandag.

 

- Det passer på dagen med den dato, vi havde regnet med. Varene er begyndt at komme i denne uge, og vi regner med, at de nye faciliteter kører på fuld tryk i løbet af første kavrtal af det nye år, siger han til RB-Børsen.

 

Årsagen til Brdr. A&O Johansens nye byggeri i Horsens er, at firmaets vækst i en periode har øget presset på cenrallageret i Albertslund. Det har betydet fordyrelser og et lavere niveau af kundeservice, og derfor var det vigtigt, at de nye faciliteter blev færdige til tiden.

 

- Overholdelsen af tidsplanen gør også, at vi ikke justerer på vores forventninger til årsresultatet, fordi fordyrelserne omrking centrallageret fra starten var medregnet, siger Bent Sørensen.

 

I efteråret 2006 opjusterede A&O Johansen forventningerne til resultatet med 10 mio. kr., så koncernen nu forventer et overskud på 30 mio. kr.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )