Altice-køb af Cablevision er nu fuldt finansieret

Det private selskab BC Partners og Canada Pension Plan Investment Board (CPPIB) har besluttet at købe 30 pct. af aktierne i amerikanske Cablevision Systems for omkring 1 mia. dollar.

Foto: BRENDAN MCDERMID. Handel af Cablevision, New York Stock Exchange, 17. september, 2015.
Læs mere
Fold sammen

Dermed hjælper selskaberne det hollandske kabel- og mobiltelefonselskab Altice, der er grundlagt af milliardæren Patrick Drahi, med at overtage det amerikanske selskab.

Det skriver Bloomberg News.

Aftalen betyder, at overtagelsen af Cablevision Systems nu er fuldt finansieret. Altice har tidligere solgt aktier for 1,8 mia. dollar og rejst 8,6 mia. dollar i ny gæld for at finansiere opkøbet, der i alt løber op i 17,7 mia. dollar.

Aftalen mellem Altice og fondspartnerne BC Partner og CPPIB er enslydende med vilkårene i den aftale, som kabel- og mobiltelefonselskabet tidligere indgik med selskaberne i forbindelse med købet af amerikanske Suddenlink Communications.

Tilbage i maj købte Altice aktiemajoriteten i Suddenlink Communications fra investorer i en 9,1 mia. dollar handel, hvor aftalen med samarbejdspartnerne BC Partners og CPPIB lød på, at disse kom til at sidde på den resterende del af selskabet.

Altice-aktien stiger tirsdag morgen 3 pct. til 18,55 euro.