Alk-Abello: 36 mio. græspollenallergikere i USA - Schering-Ploug

 

Alk-Abellos nye samarbejdsaftale med Schering-Plough åbner for et potentielt marked på omkring 36 mio. patienter for så vidt angår græspollenallergikere i USA. Det oplyser Vice President i Schering Ploughs afdeling for Global Product Communications, Mary-Frances Faraji, til RB-Børsen.

 

- Det er naturligvis ikke alle allergikerene, der er modtagelige for immunterapi, men det giver en ide om markedets størrelse, siger Mary-Frances Faraji.

 

Onsdag indgik Alk-Abello og Schering-Plough en omfattende strategisk samarbejdsaftale på allergiområdet. Aftalen omfatter både allergitabtellen Grazax samt de eventuelt kommende tabletter til behandling af allergi forårsaget af husstøvmidler og ragweed (der er nært beslægtet med gråbynke - bynke ambrosia).

 

Den ventede kommende lancering vil sandsynligvis foregå gennem de praktiserende læger - primery care systems - vurderer Schering-Ploughs repræsentant, og hun peger samtidig på, at medicinalselskabet har et særdeles godt forhold til netop de praktiserende læger på allergi- og astmabehandlingsområdet.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )