Aktier: Wall Street træder vande trods stærke ledighedstal

Det går stille og roligt for sig på det amerikanske aktiemarked torsdag. Flotte ledighedstal har ikke formået at løfte Wall Street, der ifølge CNN Money har opmærksomheden rettet mod præsident Trumps topmøde med den kinesiske præsident, Xi Jinping.

De brede S&P 500-indeks ligger efter fem minutters handel til et beskedent fald på 0,01 pct. til 2352,75, Dow Jones-indekset ligger praktisk talt uændret, mens Nasdaq-indekset stiger marginalt med 0,16 pct. til 5873,97.

Nøgletal viste inden børsåbningen et fald i nytilmeldte ledige til 234.000 i sidste uge fra 259.000 ugen før. Det var noget færre end ventet. Ifølge et estimat indsamlet af Bloomberg News var der blandt økonomerne i snit ventet 250.000 nye ledige.

Blandt de succesrige aktier torsdag er isenkram- og indretningsmekkaet Bed, Bath & Beyond, der stiger 5,8 pct. fra åbningen efter offentliggørelsen af et stærkt regnskab onsdag aften.

Resultatet per aktie landede på 1,84 dollar i regnskabsårets fjerde kvartal, der løb til og med februar. Det var syv cent mere end analytikere havde ventet ifølge Bloomberg News, og aktien ligger 3,6 pct. højere på formarkedet.