Aktier: Target, Tiffany og Snap blæser frem i grøn åbning

De grønne takter fortsætter torsdag ved åbningen af de amerikanske aktiemarkeder.

Dow Jones stiger med 0,1 pct. og er endnu en gang i rekord, og de to øvrige indeks, S&P 500 og Nasdaq, starter ligeledes dagen med et plus på 0,1 pct.

Den amerikanske detailkæde Target stiger med 2,9 pct. i de første handler til 52,34 dollar. Kæden kom med opjusterede forventningerne til andet kvartal, inden markederne åbnede - og en forventning om et bedre regnskab end ventet sker på grund af mere salg. Kvartalsregnskabet offentliggøres 16. august.

Target har meddelt, at overskuddet per aktie vil ende i den høje ende af det udmeldte interval på 95-115 cent. Analytikere hos Bloomberg venter 106 cent.

Også Snap INC, der ejer Snapchat, lægger an til en god dag. Den amerikanske investeringsbank Stifel har hævet anbefalingen på aktien til "køb" fra "hold" og venter, at aktien vil nå op på en stykpris på 22 dollar indenfor det næste år.

Der er endnu et stykke vej til den pris per aktie, selv om Snap stiger med 3,4 pct. til 15,75 dollar.

Og så har smykkeselskabet Tiffany & Co ansat Alessandro Bogliolo som ny administrerende direktør. Han har hidtil været topchef for tøj- og accessoriesmærket Diesel. Og det falder i investorernes smag, der sender aktien op med 2,2 pct. til 94,45 dollar i de første handler.

I den modsatte retning går Delta Airlines. Luftfartsselskabet er kommet med et skuffende regnskab for andet kvartal, der dykkede under estimaterne ifølge Bloomberg News. Den justerede indtjening per aktie lød i kvartalet på 1,64 dollar mod ventede 1,66 dollar.

Aktien dropper med 2,9 pct. til 53,88 dollar.