Aktier: Små plusser i vente i USA efter to dage med fald

De amerikanske aktier sigter mod en positiv begyndelse på onsdagens handel, efter at tirsdag bød på små til moderate fald for

Futures peger mod indledende stigninger på mellem 0,1 pct. og 0,2 pct. for de tre toneangivende indeks, S&P 500, Nasdaq og Dow Jones.

Allerede inden åbningen har investorerne kunnet notere sig en skuffende udvikling i den private jobrapport fra ADP for september, der viste en jobskabelse på 154.000 job mod ventet 165.000 job blandt økonomerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Tallet for august blev samtidig justeret til en jobskabelse på 175.000 fra tidligere opgjort 177.000.

Blandt enkeltselskaberne er der fokus på Monsanto, der har afleveret regnskab for fjerde kvartal af det forskudte regnskabsår 2015/16.

Og umiddelbart var resultaterne bedre end ventet, mens forventningerne omvendt er lidt til den svage side.

Monsantos fortsættende aktiviteter leverede en indtjening per aktie før engangsposter på 7 cent, mens analytikerne ifølge Bloomberg News havde ventet et minus på 2 cent på den regnskabspost.

Samtidig venter kemivirksomheden, at den justerede indtjening per aktie i indeværende regnskabsår bliver på mellem 4,50 og 4,90 dollar. Her lyder analytikernes estimat på 4,89 dollar.

Monsanto-aktien stiger 0,1 pct. til 102,20 dollar i det amerikanske formarked.