Aktier: Små bevægelser inden nyt fra centralbanken

Børsåbningen i New York er som ventet præget af små bevægelser i de toneangivende aktieindeks inden renteafgørelsen i den amerikanske centralbank klokken 20 dansk tid.

Det brede S&P 500-indeks falder 0,03 pct. til 2439,69. Også det teknologitunge Nasdaq-indeks ligger i et marginalt minus på 0,01 pct., mens Dow Jones-indekset stiger lige så beskedent med 0,05 pct.

Ifølge Reuters har futuremarkedet allerede indregnet en renteforhøjelse på 25 basispoint, mens der til gengæld hersker usikkerhed om renteudsigterne på den lidt længere bane. Desuden spekuleres der på, om centralbanken agter at reducere sin balance på 4500 mia. dollar og varsler et kommende udsalg af obligationer, som blev købt op i årene efter finanskrisen.

Blandt fokusaktierne onsdag nævner Reuters revisions- og skatterådgivningsselskabet H&R Block. Aktien stiger 9 pct. efter præsentationen af regnskabet for fjerde kvartal af 2016/17.

Biotekselskabet Aldeyra Therapeutics falder lige over 17 pct. efter et flop i et afsluttende fase 3-studie med en allergibehandling.