Aktier: Rekordrækken på Wall Street forlænges med små plusser

De amerikanske aktier er klædt i lysegrønt fra starten af tirsdagens handel, hvor rekordrækken dermed fortsættes - om end i et lidt lavere tempo end mandag.

De tre ledende indeks, S&P 500, Nasdaq og Dow Jones, stiger med i omegnen af 0,1 pct. efter få minutters handel på en dag, hvor der ikke ligefrem er en overflod af selskabsspecifikke nyheder til at sætte retning.

En høring i Senatet vedrørende den skandaleramte bank Wells Fargo vil dog givetvis tage noget af rampelyset.

Wells Fargo har det seneste år været i søgelyset, fordi banken har oprettet millioner af falske konti til intetanende kunde for at opnå meget aggressive salgsmål.

Sagen kostede i oktober sidste år John Stumps stillingen som topchef, og i løbet af i år har Wells Fargo også indgået forlig med nogle af de ramte kunder.

Siden er omfanget af sagen dog vokset igen, og tirsdag indledes en høring, hvor topchef Tim Sloan skal redegøre for, hvorfor Wells Fargo ikke har kunnet stoppe skandalen tidligere.

Bankaktien falder med 0,3 pct. til 55,32 dollar i den tidlige handel.

Supermarkedskæden Wal-Mart Stores stiger 1 pct. til 79,25 dollar fra start, efter at selskabet har købt leverandøren Parcel. Det sker for at kunne konkurrere med handelsplatformen Amazon, der er på vej ind på markedet for online handel med dagligvarer.