Aktier: Regnskaber giver store udsving i enkeltaktier

De amerikanske aktiebørser falder behersket fra starten af tirsdagens handelssession, hvor regnskaberne fortsætter med at præge nyhedsstrømmen.

Læs mere
Fold sammen

Efter ni dage i træk med rekorder i Dow Jones falder indekset fra åbningen med 0,1 pct. til 22.086,17, mens S&P 500 ligger 0,2 pct. lavere, og Nasdaq-indekset falder 0,2 pct.

Mens der ikke er større nøgletal på programmet tirsdag, har markedsdeltagerne fået en stribe regnskaber at forholde sig til.

CVS Health, der ejer apoteker og rådgiver amerikanske sygekasser, opjusterede forventningerne i sit regnskab for andet kvartal.

Den ordinære indtjening per aktie landede på 1,33 dollar per aktie mod et ventet resultat på 1,31 dollar blandt analytikerne ifølge Bloomberg News.

For hele 2017 opjusteres forventningerne til et resultat per aktie på 5,83-5,93 dollar fra tidligere 5,77-5,93 dollar.

Det gode regnskab til trods falder aktien i CVS fra start med 2 pct.

Endnu værre går det imidlertid for aktien i Dean Foods, der falder hele 18 pct., efter at fødevareselskabet nedjusterede forventningerne i sit regnskab.

Selskabets forventninger til 2017 lyder nu på en ordinær indtjening på 80-95 cent per aktie, mens den tidligere prognose var et resultat på 1,35-1,55 dollar per aktie.

Mandag aften kom Avis Budget Group også med nogle kvartalsresultater, der skuffede i forhold til analytikernes forventninger, og det får biludlejningsselskabets aktie til at falde hele 9,1 pct.

Modevirksomheden Michael Kors Holdings stiger omvendt 16,8 pct. efter sit regnskab, der ramte over forventningerne i markedet.