Aktier: Positiv åbning i vente - skoproducent stiger i formarked

Læs mere
Fold sammen

Sidste uges bekymringer om den politiske situation i USA er tirsdag afløst af optimisme blandt investorerne, og futures på S&P 500-indekset indikerer en positiv åbning i størrelsesordenen 0,3 pct., efter at det underliggende indeks mandag startede ugen med en marginal stigning på 0,1 pct. til 2428,37.

- Der har været en frygt for, at sidste uges aktiesalg kan accelerere, som følge af den ballade og usikkerhed der hersker i Trump-administrationen og bekymringer om, at denne uges amerikansk/sydkoreanske-militære øvelser omkring Den Koreanske Halvø kunne udløse fjendskab med Nordkorea, skriver David Morrison, markedsstrateg hos Spread Co i en kommentar ifølge Marketswatch.

- Men for nu ser det ud som om, at handlerne drager fordel af de seneste kursfald og køber på dykkene i markedet. Som vi har set tidligere. Spørgsmålet er, om det vil virke ligeså godt genne gang som tidligere, tilføjer Morrison.

Der kan fra åbningen komme fokus på skoproducenten DSW, som er kommet med regnskab for andet kvartal. Det viste et justeret resultat på 38 cent per aktie, hvilket var noget over forventningerne hos analytikerne, der ifølge Bloomberg News havde estimeret et resultat på 29 cent per aktie.

I formarkedet er aktien steget 19 pct.

Efter børslukketid kommer der også regnskaber fra Intuit, La-Z-Boy og Salesforce.com, skriver CNNMoney, mens der ikke er nævneværdige nøgletal på dagsordenen.

/ritzau/FINANS