Aktier: Oracle ses under pres fra start

Læs mere
Fold sammen

De amerikanske aktier ser ud til at skulle åbne næsten uændret fredag, da markedet virker til at reagere afdæmpet på den seneste missilaffyring fra nordkoreansk side over japansk territorium.

Futures på det brede amerikanske S&P 500-indeks indikerer et marginalt fald på 0,07 pct., efter at det underliggende indeks torsdag lukkede 0,1 pct. lavere i 2495,62.

Dow Jones-indekset, der torsdag satte lukkerekord med en stigning på 0,2 pct. til 22.203,48, indikeres at åbne uændret i fredagens handel.

Softwareselskabet Oracle står til at komme i modvind, efter at selskabet er kommet med en prognose, der ligger under analytikernes forventninger, skriver Marketwatch.

I formarkedet er aktien faldet 4 pct.

Flyselskabet Southwest Airlines ventes derimod at åbne højere, efter at analytikerne hos JPMorgan har hævet anbefalingen af aktien til "overvægt". I formarkedet er aktien steget 1,1 pct.

Derimod har JPMorgan sænket United Continental og American Airlines fra "overvægt" til "neutral", skriver Sydbank. United Continental falder med 2,2 pct. og American Airlines med 1,8 pct.

/ritzau/FINANS