Aktier: Mikroskopiske udsving præger Wall Street før FBI-høring

De amerikanske investorer gør ikke meget væsen af sig, mens de venter på, at den tidligere FBI-direktør James Comey dukker op til en særdeles imødeset høring i Senatet.

S&P 500-indekset lægger stort set uændret ud i 2432,91. Det tunge Dow Jones-indeks er også så godt som helt fladt i 21.170,44, mens Nasdaq-indekset øger 0,1 pct. til indeksværdien 6302,84.

James Comey skal klokken 16 dansk tid fortælle om sin kontakt med præsident Donald Trump, der fyrede ham i sidste måned midt under en efterforskning af Ruslands indblanding i præsidentvalgkampen. Ifølge et nedskrevet vidneudsagn skulle Trump havde bedt Comey om at droppe en undersøgelse af den tidligere nationale sikkerhedsrådgiver Michael Flynn.

- Jo større en politisk skandale, des mere vigtigt er det for markedet, siger Paul Donovan fra UBS Wealth Management til CNN Money.

- Politiske skandaler tager tid, der dermed ikke kan blive brugt på finanspolitik eller på at udvise lederskab, fortsætter han.

Onsdag betød det skriftlige høringssvar fra Comey lidt lettelse på markedet, da det ikke føjede nye problemer til.

Også det britiske parlamentsvalg er i fokus på den anden side af Atlanten.

På selskabsplan er der et gevaldigt løft til Alibaba-aktien, som stiger 11,7 pct., efter at den kinesiske handelsplatform har meldt om store forventninger til salgsvæksten - endda større end ventet blandt analytikerne, skriver CNN Money.

Også Yahoo får glæde af den nyhed, da selskabet har en ejerandel på 15,5 pct. af Alibaba. Desuden skal aktionærerne i Yahoo torsdag stemme om, hvorvidt selskabet skal sælges til Verizon. Det er ventet, at overtagelsen bliver vedtaget. Aktien stiger med 4,3 pct. i den tidlige handel.