Aktier: Lille pil ned efter jobrapport

Det er med helt små fald, at investorerne på Wall Street fredag har taget hul på handlen. Forinden har de haft flere ting at tygge på - senest jobrapporten fra det amerikanske beskæftigelsesministerium, der landede en time før åbningen.

Rapporten så i første omgang ud til at være slemt skuffende, men selv om jobskabelsen langt fra steg så meget som ventet, så falder arbejdsløsheden samtidig.

S&P 500-indekset åbner med et fald på 0,1 pct. Og de øvrige toneangivende indeks, Dow Jones og Nasdaq, åbner med fald i samme størrelse.

Investorerne kan også tage bestik af, at amerikanske flådefartøjer natten til fredag affyrede 59 Tomahawk-krydsermissiler mod mål nær byen Homs. Det fik i første omgang futures til at falde med omkring 0,6 pct.

- Markederne bevægede sig ind i en "risk-off"-tilstand efter luftangrebene, men vi ser en bedring, siger Jim Reid, strateg ved Deutsche Bank, til Bloomberg News.

Han siger samtidig at topmødet mellem Donald Trump og Kinas præsident, Xi Jinping muligvis kan tiltrække sig opmærksomhed på grund af nattens handlinger og det faktum, at Trump tidligere har bekendtgjort, at han - hvis nødvendigt - vil sætte ind over for Nordkorea.

/ritzau/FINANS