Aktier: Lettere rød åbning på Wall Street

Det blev tirsdag til en lettere rød åbning på Wall Street. De tre store indeks ligger med mindre fald.

Dow Jones-indekset falder 0,2 pct. til 10.073-nivedauet. Det samme falder S&P 500-indekset til 2098-niveauet og Nasdaq-indekset falder 0,1 pct. til 5004-niveauet efter ti minutters handel. Mandag faldt de tre ledende indeks mellem 0,1 og 0,3 pct.

Den amerikanske dollar er svækket de seneste dage, hvilket - alt andet lige - er godt for de amerikanske selskabers konkurrenceevne, men det slår ikke igennem tirsdag.

- Markedet venter på nye pejlemærker, men der er ingen lige for øjeblikket, siger chief investment officer i McQueen, Ball & Ass. Bill Schlultz til Bloomberg News.

Google-aktien stiger 1,8 pct. til 575,26 dollar efter at selskabet meddelte, at det er den 57-årige Ruth Porat, der forlader Morgan Stanley i løbet af næste måned for at tiltræde som CFO i Google 26. maj. Hun afløser Patrick Pichette, der tidligere på måneden meddelte, at han trak sig fra posten, som han har haft siden 2008.

Morgan Stanley falder 0,3 pct. til 36,19 dollar.

Facebook stiger 0,3 pct. til 84,67 dollar.

Facebook har fået opmærksomhed fra en historie i New York Times om, at giganten inden for sociale medier har planer om at offentliggøre nyhedswebsites direkte på sine sider, således at brugerne ikke behøver at læse historierne på eksterne medier. Facebook afviser at kommenterer forlydenderne.

/ritzau/FINANS