Aktier: Let negativ åbning i sigte på Wall Street

Der er udsigt til en åbning med små fald på det amerikanske aktiemarked tirsdag eftermiddag, hvor selskaberne Yahoo og Barracuda kan komme i fokus.

Arkivfoto. Der er udsigt til en åbning med små fald på det amerikanske aktiemarked tirsdag eftermiddag, hvor selskaberne Yahoo og Barracuda kan komme i fokus. Fold sammen
Læs mere
Foto: LUCAS JACKSON

Handlen med futures indikerer en åbning med små fald. Hvis man kigger på de tre toneangivende indeks, falder S&P 500-indekset med 0,01 pct., og Dow Jones-indekset falder 0,08 pct., mens Nasdaq-papirerne stiger 0,02 pct.

Mandag sluttede de amerikanske aktier generelt lavere, efter at energiaktierne satte sig som følge af fald i olieprisen.

En stribe selskaber er i fokus forud for åbningen tirsdag.

Det amerikanske it-selskab Yahoo har natten til tirsdag meldt ud, at selskabet vil mindske bestyrelsen, efter at salgsaftalen med Verizon kommer i hus. Det betyder blandt andet, at bestyrelsesmedlemmerne Marissa Mayer, der er Yahoos topchef, og medstifter af Yahoo, David Filo, vil gå af.

Når selskabets salg af kerneforretningen til Verizon for 4,8 mia. dollar kommer på plads vil ændringen træde i kraft. Yahoo-aktien stiger 1,1 pct. i det amerikanske formarked.

Den canadiske medicinalkoncern Valeant Pharmaceuticals, der er noteret i USA, kan også stjæle en del af opmærksomheden i tirsdagens handel. Selskabet har blandt andet udmeldt, at det vil sælge tre hudplejemærker til L'Oreal for 1,3 mia. for at mindske sin gæld.

I formarkedet stiger aktien 12,5 pct.

Barracuda Networks kan få positiv opmærksomhed efter at have leveret et bedre end ventet resultat for tredje kvartal. Selskabets indtjening lød på 22 cents per aktie mod de ventede 8 cents per aktie. Formarkedet tager godt imod nyheden, og aktien stiger 8,3 pct.