Aktier: Kroger og Delta Air Lines stiger fra start

Dow Jones-indekset holder sig i rekordterritorium fra åbningen onsdag, hvor indekset efter fem minutters handel ligger 0,06 pct. højere i 22.843,76, og S&P 500- og Nasdaq-indeksene ligeledes kan notere marginale stigninger.

Læs mere
Fold sammen

Ligesom det var tilfældet i tirsdagens handel er der positiv opmærksomhed om luftfartsaktierne.

Delta Air Lines kunne onsdag fortælle, at det kom ud af tredje kvartal med et justeret resultat på 1,57 dollar per aktie, hvilket var bedre end analytikernes estimat på 1,53 dollar ifølge Bloomberg News. Det til trods for et tab på 120 mio. dollar som følge af orkanen Irma.

Aktien i Delta Air Lines stiger 1,0 pct. og konkurrenterne United Continental, der tirsdag steg 4,7 pct. efter en opløftende prognose fra selskabet for tredje kvartal, stiger yderligere 0,8 pct.

Derimod falder aktien i American Airlines 0,3 pct. efter en stigning tirsdag på 4,8 pct. efter ligeledes positive kommentarer om udviklingen i tredje kvartal.

Detailhandelsvirksomheden Kroger starter desuden dagen med et plus på 4,7 pct. efter at have annonceret overvejelser om et salg af selskabets 784 dagligvarebutikker på tværs af 18 stater.

Der er også fokus på kapitalforvaltningsselskabet Blackrock, som har fremlagt et regnskab for tredje kvartal med et ordinært overskud på 5,92 dollar per aktie. Estimatet blandt analytikerne var til sammenligning 5,57 dollar, skriver Bloomberg News.

Blackrocks aktie ligger 0,1 pct. lavere.