Aktier: ISS dratter til bunds i overvejende grønt C20

ISS-aktien falder til bunds torsdag morgen i C20 Cap efter nyheden om en ændret kontrakt med HP. Eliteindekset åbner 0,3 pct. højere i 1157,03, hvilket ligger an til rekord nummer 23 i år i indekset, hvis niveauet holder dagen igennem.

Læs mere
Fold sammen

Service- og rengøringsgiganten ISS mister ifølge en meddelelse fra koncernen noget af sin samlede omsætning, efter at der er sket ændringer hos kunden, som er den amerikanske teknologigigant HP. Ændringerne påvirker dog ikke ISS' 2017-forventninger.

- Det er selvfølgelig en negativ nyhed, fordi det er en stor kontrakt, og en kontrakt som de også fremhæver, når man ligesom skal se på, hvad det er ISS kan levere med fokus på samlede integrerede løsninger til kunderne. Der er den her kontrakt vigtig, siger Søren Løntoft Hansen, aktieanalytiker i Sydbank, til Ritzau Finans.

ISS-aktien åbner torsdag 3,1 pct. lavere i 265,90 kr.

Novo Nordisk, der torsdag stiger 0,3 pct. til 282,20 kr., har ifølge en meddelelse fra medicinalselskabet fået grønt lys af de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, til at markedsføre sit hæmofilimiddel Rebinyn i USA til børn og voksne. Midlet ventes at blive lanceret i USA i første halvår af 2018.

Genmab stiger til tops i C20 med 1,2 pct. til 1430 kr. ovenpå en ligeledes god onsdag i lignende takter. Medicinalselskabet ser frem til en betydningsfuld konference i næste uge, ASCO-mødet i Chicago, hvor biotekselskabet vil præsentere flere data for sit kræftmiddel Darzalex.

Også Nordea kan med sin nye landechef Frank Vang-Jensen få lidt fokus. Den ny topchef vil efter en hård tid med en stribe af skandalesager vende momentum i landets næststørste bank og stoppe kundeflugten, skriver Berlingske Business. Storbanken mistede sidste år 25.000 kunder.

Nordea-aktien åbner torsdag 0,5 pct. lavere til 85,70 kr.

/ritzau/FINANS