Aktier: God aktiestemning uden for vekslende Japan

De asiatiske aktiemarkeder er onsdag præget af generelle kursstigninger, hvis der ses bort fra udviklingen i Japan, hvor der er mindre udsving.

De asiatiske aktiemarkeder er onsdag præget af generelle kursstigninger, hvis der ses bort fra udviklingen i Japan, hvor der er mindre udsving. Fold sammen
Læs mere
Foto: RUSSELL BOYCE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I Tokyo falder det brede Topix-indeks med 0,1 pct., mens Nikkei-indekset omvendt noterer sig en stigning på 0,1 pct. Ifølge Bloomberg News kan de små udsving hænge sammen med, at futures for de amerikanske aktieindeks onsdag er røget ned i negativt territorium efter tidligere stigninger.

Med til at trække det japanske Topix-indeks ned er den storeksporterende bilproducent Suzuki, der falder 3,9 pct. Kursfald er der også til finansgiganten Nomura, som bakker 2,0 pct.

Udviklingen i de amerikanske aktiefutures ser imidlertid ikke ud til at røre det store ved aktierne på de resterende asiatiske markeder, hvor investorerne på det kinesiske fastland og i Taiwan fortsat holder lukket på grund af helligdag.

I Hongkong stiger Hang Seng-indekset 0,9 pct., mens Kospi-indekset i Seoul går op med 0,5 pct.

Samtidig hæver Singapores Straits Times-indeks sig 0,8 pct., og Sydneys ASX 200-indeks noterer en stigning på 0,1 pct.

Indeksværdi kl. 6.30.