Aktier: Budrygter omgærder Yahoo

Der er stigninger i sigte op til åbningen på det amerikanske aktiemarked mandag, hvor regnskabssæsonen vil blive skudt i gang af aluminiumsproducenten Alcoa.

ARKIVFOTO. Fold sammen
Læs mere
Foto: NOAH BERGER

Futures indikerer plusser i størrelsesordenen 0,3-0,4 pct., og Wall Street ser med andre ord ud til at køre videre i samme rille som fredag, hvor det ligeledes blev til behersket fremgang.

Ud over Alcoa-regnskabet, der først offentliggøres efter børslukketid, ventes investorerne at indstille radaren på Yahoo, der er omgærdet af budrygter.

Selskabet bag den britiske avis Daily Mail overvejer således ifølge flere medier at lægge et bud på Yahoo. Wall Street Journal skriver, at det kan ske i samarbejde med kapitalfonde. Ifølge avisen er Daily Mail interesseret i Yahoos nyhedsdel. Flere andre siges dog også at være interesseret i Yahoo, heriblandt Verizon Communications. Yahoo ligger til at åbne 1,2 pct. højere.

Også elbilproducenten Tesla kan få opmærksomhed, når selskabet natten til tirsdag dansk tid holder telekonference, hvor det har annonceret en opdatering. Tesla-aktien indikeres 1 pct. højere i formarkedet.

Også for Alcoa er det blevet til en stigning i formarkedet på 1 pct. inden regnskabet i aften dansk tid.

Senere denne uge kommer tillige regnskaber fra storbankerne JPMorgan Chase, Bank of America samt Citigroup. De tre banker indikeres at ville tage hul på ugen med plusser på mellem 0,5 og 0,8 pct.