Aktiemarkedet genvinder tilliden til Keops - Nordea

 

Keops-aktien fortsætter gårsdagens pæne stigningstakt, og lå onsdag formiddag i kurs 22,10 - en stigning på 6,25 pct. i forhold til tirsdagens lukkekurs. Ifølge chefrådgiver Bjarke Østergaard fra Nordea skyldes stigningen, at aktiemarkedet nu er ved at genvinde tilliden til Keops.

 

- Der er sendt et strategisk meget stærkt signal fra Keops side til aktiemarkedet. Selskabet har blandt andet gjort sig ihærdige anstrengelser for at få styrket organisationen, så den bedre kan håndtere den kraftige vækst, som selskabet har været igennem i de seneste par år, siger Bjarke Østergaard til RB-Børsen.

 

Han mener, at investorerne nu har fået fjernet den værste tvivl omkring fremtiden. Han fremhæver især selskabets offentliggørelse af det reviderede årsregnskab og meddelelsen om, at koncernchef Ole Vagner fremover får følgeskab af vicekoncernchef Karsten Poulsen og finanskoncerndirektør Michael Rosenvold i direktionen som positive faktorer.

 

Også aktieugebrevet glæder sig over de seneste meldinger fra Keops.

 

- De nærmeste risici i Keops-aktien er nu reduceret, efter usikkerheden om en eventuel nedjustering i det reviderede regnskab er fjernet. Sammen med de seneste meldinger om et nærliggende generationsskifte, udskiftning i bestyrelsen, frasalg af ikke-kerne aktiviteter, Karsten Poulsen som viceadministrerende direktør og frasalg af fire svenske ejendomsporteføljer for at nedbringe den rentebærende gæld, ser vi nu god mulighed for mere ro om selskabet og en kursstigningsperiode over de næste måneder, skriver aktieugebrevet. Ugebrevet fastholder dog fortsat, at Keops-aktien er en høj risikoaktie.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )