2009 ser rigtig fornuftigt ud for Skælskør Bank

Ledelsen i Skælskør Bank er ovenud tilfredse med udviklingen.

Læs mere
Fold sammen
Det er den fornuftige indtjening og besparelser på omkostningerne, der ligger til grund for Skælskør Banks foreløbige udmeldinger om overskuddet i 2. kvartal, vurderer Carsten Groth, administrerende direktør i banken, over for RB-Børsen.

- Vi har kunnet følge udviklingen og er sådan set ikke voldsomt overraskede over resultatet. Men det er alligevel et ret stort plus, at vi kan tilbageføre nedskrivninger, det havde jeg faktisk ikke ventet, siger Carsten Groth.

Han tilføjer i samme åndedrag, at banken har fået tilsigelse om 40-50 mio. kr. i hybrid kernekapital fra private investorer.

- Vi forhandler med nogle private investorer og vi skal lige bruge august til at få handlen på plads. De penge, vi vil få, er mere end rigeligt til, at vi kan deltage i bankpakke II, siger Carsten Groth.

Han ser ikke nogle store problemer forude, og venter ikke, at der kommer yderligere nedskrivninger i 2009.

- Jeg ser ikke rigtig nogle voldsomme nedskrivninger i horisonten. Jeg har prøvet at stikke fingeren i jorden rundt omkring hos vores kunder og tendensen er, at de største kunder er hårdest ramt, men generelt er stemningen faktisk optimistisk i forhold til resten af 2009, siger Carsten Groth.

Bankdirektøren understreger, at banken ikke har et til-salg-skilt rundt om halsen.

- Vi er ikke til salg. Vi har besluttet at vi vil køre selv, og det ser ud til, at det lykkedes, siger Carsten Groth.(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )