RenBåd scorer kæmpe millioninvestering i Løvens Hule: En revolution i bådbranchen?

Foto: Frank Lohmann Photography

I samarbejde med renbaad.dk

Løveinvestor Morten Larsen ser enormt potentiale i virksomheden, der tilbyder professionel bundmaling, rengøring og service af både direkte hos kunden. I Løvens Hule stod iværksætterne Alexander Mortensen og Tobias Neubert Soloy foran løverne Martin Thorborg, Anne Stampe, Louise Herping Ellegaard, Morten Larsen og Nikolaj Nyholm. Her lykkedes det dem at sikre sig en millioninvestering fra Morten Larsen for deres virksomhed RenBåd.

En kæmpe lettelse for bådejere
At eje en båd kan være en stor glæde, men det kan også være forbundet med en del besvær og håndtering af tidskrævende vedligeholdelse af deres motorbåd eller sejlbåd. Båden skal rengøres, poleres, serviceres og vinteropbevares. RenBåd tager problemet ud af ligningen ved at tilbyde en komplet servicepakke, der kan skræddersys til den enkelte båds behov. Uanset om det drejer sig om bundmaling, rengøring, polering, motorservice eller vinteropbevaring, kan RenBåd håndtere opgaven hurtigt, effektivt og professionelt. På deres hjemmeside kan du finde en bundmaling af båd pris, der passer til din sejlbåd eller motorbåd.

RenBåd er stiftet i 2020 og har oplevet en eksplosiv vækst siden starten. I 2023 måtte de tre gange udvide deres vinteropbevaringshaller for at følge med efterspørgslen. Med Morten Larsens investering i ryggen har RenBåd nu sat kurs mod yderligere ekspansion. De planlægger at åbne kontor i Jylland i 2024 og forventer, at skulle opruste markant i de kommende måneder og år.

Morten Larsen ser stort potentiale
Morten Larsen, kendt fra takeaway-succesen Hungry.dk, var begejstret for RenBåds koncept, da han mødte dem i Løvens Hule. Han ser et enormt potentiale i virksomheden og tror på, at de kan revolutionere bådbranchen:

"Jeg kender ikke nogen bådejere, der synes, det er hverken nemt eller sjovt at få taget båden op af vandet, fjerne skidt og alger og bruge endeløse weekender på polering og motorrenovering. Derfor vil jeg gerne bidrage med at få sat hele processen endnu mere på skinner, så vi i løbet af få år er at finde i alle danske havne."

En potentiel revolution i bådbranchen?
RenBåds unikke koncept har potentiale til at revolutionere bådbranchen. De tilbyder en bekvem, effektiv og miljøvenlig løsning, der fjerner problemerne fra bådejernes skuldre. Med Morten Larsens investering i ryggen har Renbåd.dk de bedste forudsætninger for at realisere deres ambitiøse planer og ændre måden, man servicerer og vedligeholder sin motorbåd eller sejlbåd på.

Deres succes er et bevis på, at der er et stort marked for innovative løsninger, der gør livet lettere for forbrugerne. Med sin unikke servicekoncept og ambitiøse vækstplaner er RenBåd godt rustet til at erobre den danske bådbranche.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.